Clear2Pass voor clubs , jeugdhuizen en verenigingen - Clear2Pass

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Clear2Pass voor clubs , jeugdhuizen en verenigingen

ProductenClear2Pass is een totaaloplossing voor het beheren van de toegang tot uw horecazaak, club of discotheek.
Meer en meer horecazaken willen de toegang tot hun zaak kunnen controleren, om op die manier een goed zicht te hebben op wie er de zaak bezoekt.
Ook moet het mogelijk zijn om te kunnen bepalen wie er toegang heeft en wie niet.
Met Clear2Pass Club beschikt u over de ideale oplossing voor uw zaak.

Clear2Pass Club is een combinatie van een ledenbeheerssysteem en een toegangscontrlolesysteem.


Hoe werkt het ? Uw klanten worden als nieuw lid ingevoerd in een beveiligde databaseomgeving.Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van de elektronische identiteitskaart (EID) om te verhinderen dan nieuwe leden valse gegevens verstrekken (bijvoorbeeld de leeftijd).
Wanneer een nieuw lid wordt toegevoegd aan de database, wordt er ook een foto gemaakt van deze persoon, dit om te verhinderen dat de lidkaart naderhand zou worden doorgegeven aan iemand anders.
Clear2Pass Club ondersteunt alle mogelijke types lidkaarten, of het nu barcode, magneetstrip, QR-code of RFID is, onze software kan aangepast worden aan elke mogelijke interface.

Wij geven u graag advies bij het kiezen van de het juiste lidkaart-systeem in functie van uw vereisten.Eens een klant een lidkaart heeft, kan hij zich hiermee aanbieden aan ingang(en) van uw zaak, waar uw toezichtspersoneel de kaart kan inlezen. Hierbij verschijnt de foto van de eigenaar van de kaart (die gemaakt werd bij het uitreiken van de kaart) op het scherm van het werkstation aan de inkom.Op die manier kan men in één oogopslag zien of de persoon die de kaart aanbiedt wel degelijk de rechtmatige eigenaar van de kaart is. Tevens wordt meteen zichtbaar of de eigenaar van de kaart wel toegang heeft tot de zaak. Het zou best kunnen dat er op een bepaalde avond een leeftijdsgrens gehanteerd wordt, ofdat men enkel op uitnodiging binnen mag. Ook mensen die voor een bepaalde periode de toegang ontzegd werden, kunnen op deze wijze aan reeds aan de ingang tegengehouden worden.Het is zelfs mogelijk om doormiddel van de lidkaart een draaipoortje te ontgrendelen.
En als top of the bill kunnen wij als enigen ook een koppeling voorzien tussen ons systeem en uw camerabewakingssysteem ! Wanneer iemand zich aanbiedt met zijn of haar lidkaart, dan kan de naam van deze persoon bij in het bewakingsbeeld geplaatst worden.

Veiligheid & Privacy
Heden ten dage is het niet enkel belangrijk om te weten HOEVEEL personen er in uw zaak zijn, maar ook om te weten WIE er in uw zaak is. In geval van calamiteit kan Clear2Pass u ogenblikkelijk een actuele aanwezigheidslijst geven.
Ook de privacy van uw klanten is zeer belangrijk. Daarom werkt Clear2Pass met een geavanceerde ge-encrypteerde Client-Server database, die niet zonder speciale software te raadplegen is. Uw database bevindt zich in uw eigen infrastructuur en niet ergens in een datacenter waar u zelf geen zicht hebt op wat er met uw data gebeurt. U hebt ook geen internetverbinding nodig om het systeem te gebruiken !Daarnaast kan u als beheerder van het systeem volledig bepalen wie van uw medewerkers er wat mag zien en doen.
Een portier hoeft bijvoorbeeld niet de adresgegevens van uw klanten te kunnen raadplegen.


Meten is weten !
Clear2Pass Club is behalve een toegangscontrolesyteem ook nog een bijzonder sterk hulpmiddel om te bezoekerstrends van uw klanten te analyseren.
Dankzij een krachtige statistiekenmodule kan u op eenvoudige wijze achterhalen wie uw publiek is, om zodoende nog beter te kunnen inspelen op hun wensen


Clear2Pass betaalt zichzelf terug !
Wanneer u een lidkaartensysteem invoert in uw zaak, dan is het niet ongebruikelijk om een kleine vergoeding te vragen voor het aanmaken van een lidkaart. Op die manier moet u niet elke week opnieuw een nieuwe lidkaart aanmaken voor steeds weer dezelfde klanten die hun kaart weer verloren zijn.

Als u dan ook nog weet dat Clear2Pass Club het goedkoopste en toch het meest performante en flexibele toegangscontrolesysteem op de markt is, dan mag niks u nog tegen houden om nu meteen vrijblijvend informatie aan te vragen  ! Of raadpleeg HIER onze uiterst scherpe prijzen !

Klik HIER voor meer details !

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu